LABEL Beveiligd Wonen

LABEL Beveiligd wonen

Inbraak blijft aan de orde van de dag. Vele hebben er al eens mee te maken gehad. Bouwkundige beveiliging is er op gericht om de inbrekers buiten te houden dan wel het zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen

Door toepassing van het juiste hang- en sluitwerk kunnen we de gelegenheidsinbreker ontmoedigen, maar een inbraak niet altijd voorkomen. Door het toepassen van een goede buitenschil kunnen we tijd creëren, dit in samenwerking met een eventuele elektronische beveiliging.

Voor wie

Beveiligingsbedrijven, verzekeraars en eindgebruikers.

Waarom Kiwa NCP?

Kiwa NCP heeft jarenlange ervaring op het gebied van het certificeren van bedrijven voor diverse certificatie schema’s. Kiwa NCP wil samen met u de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie daar waar nodig is verbeteren.

Naast LBW kunnen wij u op vele marktgebieden van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van uw LBW erkenning met een BORG erkenning.
Naast de eigen certificatie schema’s heeft Kiwa NCP diverse licentieovereenkomsten met het CCV afgesloten. Hierdoor kan Kiwa u een breed scala van certificeringsregelingen aanbieden. 

Neem contact met ons op »

LABEL Beveiligd Wonen